Energie

De mens is onlosmakelijk onderdeel van de natuur. Door aloude natuurwetten en wijsheden te volgen en in het hier en nu te leven, hou je het energieniveau op pijl. Is de energie geblokkeerd, dan loopt alles even wat minder lekker en komen lichaam en geest in opstand. Als de energie stroomt, voel je je fit en verteer je voeding en gebeurtenissen goed.

Prikkeloverdracht

Bij een verstoorde prikkeloverdracht is de kans groot dat er sprake is van blokkades. Heffen we deze op, dan verbetert de communicatie in het lijf, waardoor er meer energie gaat stromen. Het resultaat is een grotere mentale en fysieke fitheid, een gevoel van kalmte en innerlijke kracht.

Drainage

De moderne leefstijl zorgt voor een onnatuurlijke ballast voor lichaam en geest. Ook kunnen nare ervaringen zich vastzetten. Door lichamelijk en mentaal los te laten voel je je lichter en zit je lekkerder in je vel.

Voeding

Volgens de Ayurveda ontstaat het merendeel van alle ziekten uit het niet goed functioneren van de darmen. Dit wijze inzicht uit deze aloude Indiase gezondheidsleer wordt steeds meer ondersteund door modern onderzoek. Voeding aangepast op individuele behoeften is voedend voor het lichamelijk en geestelijk welbevinden. Dat betekent dat er sommige voedingsmiddelen worden weggelaten of toegevoegd.

Geest

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het lichaam te koesteren komt ook de geest tot rust en krijgt deze de mogelijkheid om op diep niveau tot nieuwe inzichten te komen en oude mind-sets los te laten. In deze heldere staat van zijn is er ruimte om keuzes te maken die je fysiek, mentaal en spiritueel voeden.