Voorjaar 2018 gepauzeerd, er wordt gezocht naar een vervanger


Lekker in je lijf is een beweegles voor vrouwen Bij Bosshardt in Kanaleneiland (Utrecht Zuidwest). De les is op maandagen van 9.30-10.30 uur (niet tijdens schoolvakanties) in de grote zaal van het Leger des Heils-pand naast gezondheidscentrum Marco Polo op Marcopololaan 115-117. Het is een eenvoudige beweegles waarin wordt gedanst, gebalanceerd en adem gehaald om lekker in je lijf te komen. Marise zet haar ervaring met dans en beweegkunst in om een er een gezellige en laagdrempelige les van te maken waarin zowel kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en ontspanning aan bod komen. De lessen zijn €4 per keer met U-pas (€60 per half jaar), €6 zonder (€90 per half jaar).

 

 

 

 

 

 

* betaling per half jaar, per PIN of van je U-pas tegoed. Deelname wordt niet vergoed uit de aanvullende verzekering. Gratis proefles met verrekening bij aanmelding mogelijk, later aansluiten met gereduceerde kosten ook.
* dit is de opvolger van FysioGym voor vrouwen Kanaleneiland, waar je je voorheen kon opgeven bij Sonja van Fysiotherapie Marco Polo, kan dat nu bij mij.