grasAyurveda is een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Deze “leer van het leven” behoort tot de traditie van oosterse geneeskunst. Vijf elementen zijn het uitgangspunt om in balans te zijn en blijven.


De Ayurveda beschrijft de samenhang tussen de werking van lichaam, geest en de natuur, gestoeld op eeuwenoude ervaring. Het in kaart brengen van je eigen balans, ofwel body-mindtype*, draagt bij aan bewustwording van wie je bent en waar jouw behoeften liggen. Maatwerk voeding, massages en leefstijl werken preventief en ondersteunend en brengen je (terug) in balans, zodat er ruimte ontstaat voor bewuste keuzes die je goed doen.

De oosterse gezondheidsleren geven tal van handvatten om lekker in je vel te zitten. Er is geen goed of fout. Je kan ervan meepakken wat op dat moment bij je past. Het gaat erom dat je leert wie je bent en wat je nodig hebt. Dat wisselt vaak van moment tot moment. Je kan stapsgewijs leren wat goed voor je is. Niets moet, er zijn alleen maar keuzen waar je baat bij hebt.